ericawinterqvist

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Erica Winterqvist - 7 maj 2012 20:07

Har lagt in lite nya bilder på Tora på hemsidan. Hon har blivit så stor sedan vi hämtade henne! Hon växer så det knakar! I onsdags var vi hos veterinären och vaccinerade henne. Hon tyckte att det var himla roligt att få komma dit =) Sprutan var inte så rolig.. men allt annat =) Vägde då 12,9 kg, två och en halv vecka innan vägde hon 10,4 kg =P

Vi har varit ute några fler turer i skogen och hon blir mer och mer aktiv! Söket blir större och större och även tempot högre. Hon har dock full kolla på var man är och om man ändrar riktning så kommer hon på en gång! =)

Tränar massor på sitt och försöker göra det på håll och även när hon grejar med annat än att titta på mej och det går välsigt bra! Lyckades sätta henne på ca 5 meter sist vi var ut! Det tar sej =)


 


Annars har jag stått på knäna i rabatten och rensat ogräs. Tog en himla tid och jag är inte ens riktigt färdig, men det blir så fint! =) Det är väldigt roligt när man ser sån skillnad! Tänkte pyssla ihop en till rabatt på baksidan av tomten senare också.

Köket börjat smått närma sej färdigt också. Väntar bara på glasmästaren som ska komma och mäta ut glasskivan och sen är det bara att slänga upp tapeten! =)




Ovido - Quiz & Flashcards